Garageporten paj

sep - 11 2015 | By

För sådär ett år sedan skrev jag lite om garageportar, lite som stilövning och lite för att jag funderade på om garaget kanske behöver en ny port. Just då bestämde jag mig för att det nog kunde vänta ett tag, den existerande garageporten fungerade fortfarande helt OK även om de började bli lite sliten. Nu har den dock definitivt gått från att vara lite sliten till att vara mycket sliten – det har gått utför väldigt snabbt. Så jag gjorde slag i saken och bestämde mig för att det var dags för en ny garageport. Så, vilken sorts garageport skulle det bli? Valet var egentligen inte speciellt svårt. Efter att ha haft en vipport kändes det som en takskjutport skulle vara överlägsen på alla sätt och vis.

Det gäller inte minst det faktum att den inte kommer att ta upp lika mycket utrymme vid öppning och stängning. Men också att det är enkelt att få takskjutportar med eldriven öppning och stängning. Bekvämt, speciellt vintertid. Dessutom går det att få takskjutportar som ser riktigt bra ut, vilket också är viktigt för mig. För att hitta min nya takskjutport gick jag till Sandöporten, som jag nämnt tidigare. Och mycket riktigt, jag hittade en garageport här, en takskjutport med eldrift och avancerat säkerhetssystem. En eldriven garageport innebär ju en säkerhetsrisk, både människor och föremål kan komma i kläm.

Att det blev Sandöporten jag vände mig till beror på att de har mycket konkurrenskraftiga priser. Speciellt sett till garageportarnas höga kvalitet. Det är helt enkelt premiumportar kvalitetsmässigt, medan priset mer ligger på en mellannivå. Vad gäller monteringen så var kostnaden för den också prisvärd. Nog kunde jag ha monterat den själv, men det kändes säkrare att anlita auktoriserad personal, inte minst av garantiskäl. Inte för att jag tror jag kommer att behöva utnyttja garantin, men man vet ju aldrig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *