Hallå! Här är jag!

Apr - 16 2018 | By

Hej hej bloggen! Har ni saknat mig? Har jag ens några läsare kvar nu när jag inte har bloggat sedan 2016? Vad hände? Jag vet inte ens själv tror jag, jag bara glömde bort att jag hade en blogg. Kanske tröttnade jag lite på att blogga, men nu tror jag att jag kanske känner en liten bloggeld som brinner i mig igen. En radda av små bokstäver som vill komma ut och bilda meningar på skärm. Har jag något intressant att skriva? Ja, kanske det. Eller kanske inte. Det får framtiden utvisa. Men jag skriver i alla fall nu, och förhoppningsvis blir det fler inlägg.

Vad ska man skriva om?
Det har ju förstås hänt en massa saker sedan sist jag skrev här, men det har egentligen inte hänt något som är så intressant att det är värt att ta upp här. Jag tänker att vi fokuserar på det som händer nu och framöver istället. Det är väl knappast kul att läsa om saker som har hänt om det bara är helt vanliga saker. Så! Vad har jag att dela med mig av då? Jo, till exempel så har jag redan bokat in sommarens semester, och i år blir det en resa till Dalarna. Det är ett så vackert landskap. Vi ska bo på www.greenhotel.se som vi fått som tips av några som har bott där, och det verkar ju vara ett helt fantastiskt ställe. Det ser jag fram emot!

Annars då?
Jo, tack, det rullar på som vanligt. Jag tar mina skogspromenader och umgås med familjen och jobbar på jobbet. Som vanligt, ni vet, men helt okej med mig. Jag gillar vardagslunken, och alltid händer det ju något som bryter av då och då. Så allt är bara frid och fröjd här. Lite tråkigt att läsa om kanske? Jo, men vardagslivet är väl inte direkt något jag skriver så utförligt om här, så håll till godo och håll i hatten, så får vi se om det här blir fler blogginlägg nu eller om jag glömmer bort bloggen i några år till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *