I väntan på vintern

aug - 18 2015 | By

Äntligen så är hösten här, vilket betyder att det snart är vinter! Det är lite konstigt det där, på sommaren börjar jag längta till utomhuslivet vintertid, medan jag under vintern längtar till sommaren. Det verkar helt enkelt som om jag inte kan bestämma mig! Nu så var ju den här sommaren väldigt trevlig, med många fina vandringstillfällen och jag hoppas att vintern blir lika bra. Faktum är ju att den här sommaren bitvis var lite väl varm – jag föredrar när det är lite mer lagom – men jag ska inte klaga alltför mycket. Det går ju att bada när värmeböljorna gör att det blir alltför varmt. Och tro mig, det gjorde vi! Egentligen så är vi inte så mycket för det där med att bada även om det alltid är kul när vi väl kommer iväg.

Eftersom vi inte badat så mycket under senare år så behövde vi också skaffa lite nya badkläder. För mig var det enkelt, ett par billiga badbyxor och sedan i princip klart. Katarina däremot var lite mer petig och ville ha en riktigt fin bikini. Hon hittade rätt snabbt en bikini online som hon gillade och jag måste erkänna att den såg bra ut även om jag nog inte riktigt förstår mig på det där med mode. Jag tyckte den var dyr men Katarina förklarade tålmodigt för mig att den var ett riktigt fynd, och jag hade förstånd nog att inte säga emot. För vad vet väl jag om bikinis? Nästan ingenting, det är vad jag vet!

Så det var en mycket trevlig och givande sommar på det hela taget och det verkar som den tar slut precis i rätt tid – när jag verkligen börjat längta efter höst och vinter. Jag ser verkligen fram mot snön nu! Livet vore bra tråkigt utan varierade årstider!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *