Kanske ska skaffa skidor

Nov - 26 2014 | By

Förut åkte jag gärna längdskidor på vintern, men nu har jag inte gjort det på säkert 15 år. Jag vet faktiskt inte varför jag slutade, men slutade gjorde jag i alla fall. Nu börjar jag känna mig lite sugen på att börja igen, så jag funderar på om jag spårkanske ska ta och investera i ett par nya skidor. Jag har visserligen kvar mina gamla någonstans, men de var inte direkt nya när jag åkte på dem förut så jag tror nog att de har passerat sitt bäst före-datum om man säger så.

Det är ju inget skidföre än, och fortsätter det att vara så milt som det har varit så vet jag inte om vi kommer att få se många snöflingor den här vintern, men förhoppningsvis kommer väl kylan snart. Jag vill gärna ha snö till jul i alla fall, och i februari är det ju dags för skid-VM i Falun så då hoppas man ju att det finns ordentligt med snö så att vi slipper skämmas nu när vi ska ha ett så stort skidarrangemang i Sverige.

Jag gillar att titta på skidor på teve och det har jag fortsatt att göra även när jag slutade att åka skidor. VM vore dock roligt att se på plats. Det är ju liksom inte bara tävlingar utan en upplevelse också. Och det är inte så jättelångt till Falun från Sundsvall. Men vi får se hur det blir med den saken. Det är antagligen ganska dyrt att köpa biljetter. Men skidor ska jag nog skaffa i alla fall!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *