Känslor väcks till liv under våren

maj - 29 2015 | By

Våren har kommit och därmed vandringslusten. Visst, jag tycker om utomhuslivet även vintertid, men det måste erkännas att det är trevligare under våren och hösten. Sommaren är också bra, även om det kan bli lite väl varmt. Jag föredrar att undvika extremerna – vandringar under juli kan bli mycket krävande, minst sagt. Men det är mer än vandringslusten som vaknar till våren.

Människor får för sig de mest förunderliga saker. Nu senast var det en av mina barndomsvänner, en av de få som jag fortsatt att hålla kontakten med, som bestämde sig för att han och hans sambo skulle gifta sig!

Nåjo, jag känner många som är gifta och de verkar tycka att det är trevligt – både själva bröllopet och det som följer efteråt. Så jag har full förståelse för hans val även om det var lite oväntat. Jag var bjuden till bröllopet och åkte givetvis ner för att medverka och hylla. Bröllopet var en riktigt trevlig historia, det måste jag säga och vädret var bästa tänkbara vårväder, soligt och så pass varmt att det snarare kändes som sommar än vår. Det hela var helt enkelt mycket trevligt och inte minst då att träffa en vän som jag inte sett i verkliga livet på… ja tre år nu. Det kändes ändå som det var som igår vi sågs senast.

Det hela sparades också till eftervärlden av utmärkta bröllopsfotograf Lena Larsson. För några dagar sedan fick jag hem en liten minnesbok från bröllopet med spännande och fina bilder. De var riktigt lyckade och gjorde att jag verkligen kunde återuppleva det hela igen. Det var verkligen en mycket fin vårdag och allting klaffade perfekt. Helt enkelt ett riktigt drömbröllop. Jag hoppas mitt eget blir lika bra när den dagen kommer! Även om det säkert kommer dröja några år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *