Mer kul, mindre strul

jun - 09 2016 | By

Så sent som i förra veckan var jag förbi Stefan och Sarah en sväng för att grilla, spela kubb och bara umgås. Som vanligt brukar det alltid resultera i att jag och Stefan sitter och diskuterar business, och precis så blev det denna gång också. Temat i hans liv just nu var affärssystem och tanken på att koppla på ett sådant i sitt företag, och för er som känner Stefan som jag så vet ni att han inte är typen som släpper en tanke förrän den är färdig.

Mindre strul tycker Stefan är kul
Stefan är den där typen som älskar att sälja men som ryser, backar och kastar vigvatten på en bara man nämner ”system” eller ”administration”. Samtidigt så är han klok nog att förstå att han har landat i att han kommer att behöva ett affärssystem som stöd nu när hans företag växer som det gör. Jag tipsade honom om https://yoddla.com/ som är ett affärssystem jag har spanat in själv faktiskt. Det är relativt nytt på marknaden verkar det som, men jag tycker ändå de ser ut att ha det som krävs. Stefan skulle väl slå en pling till företaget och höra efter lite mer först bara.

Kubb-kupp och korvschwallows
Efter ett par öl och någon timme i badtunnan körde vi lite kubb-spel. Jag förlorade (som vanligt) men hävdar att de gjorde en kubb-kupp mot mig denna gång. Jag fick stå i nedförsbacke hela tiden. Klart som korvspad att dom vinner! Vi körde sedan någon variant på korv och marshmallows som vi lite fyndigt och såhär i ”Brexit-tiderna” tyckte var ett lämpligt namn på det hela. Om man grillade både korven och marshmallows på samma pinne så smalt dom liksom ihop. Lite räksallad på det så blev det en riktigt lyckad kombo. Jag vet, det låter galet – men ni måste verkligen testa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *