Mycket att göra

Dec - 17 2013 | By

Nu är det mycket att göra på jobbet. Jag har två kundtidningar som har deadline snart, och det tar tid att fixa alla små detaljer. Tyvärr blir det inte så mycket friluftsliv nu, men så är det ibland. Jag tar vara på den lediga tid jag har, men den vill man ju spendera med familjen också. De är inte lika frälsta i naturen som jag är, så jag får lägga det åt sidan ett tag. Det är viktigt att ägna tid åt familjen, och även om jag gärna skulle sitta på en stubbe i skogen vill jag mycket hellre gå på bio med sönerna eller bjuda ut min fru på middag.

Tiden för mig själv kommer jag att få. Ibland har jag mycket jobb och ibland mindre. Till skogen kan jag åka när jag inte har något att göra och pojkarna och frugan är i skola och på jobb. Det är det som är så härligt med mitt yrke. Jag har också en väldigt förstående familj som låter mig åka på vandringssemestrar, trots att de inte delar mitt intresse. Självklart har vi gemensamma semestrar också, men då brukar det oftast bli aktiviteter som Legoland eller Gröna Lund. Det är också roligt, men mest för att jag får vara tillsammans med min familj.

När jag har mycket att göra på jobbet måste jag ibland sitta till sena kvällar. Det är nackdelen med mitt jobb. Då är det extra viktigt att jag lägger min lediga tid med min familj. När det här jobbet är klart kommer jag i alla fall att ha en vecka då det inte händer så mycket, och då hoppas jag att jag kan komma ut lite!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *