Nu är det dags

jun - 09 2014 | By

Vi är just nu i full gång med bygget av vår altan, ett projekt som verkligen har dragit ut på tiden. Normalt sett så brukar man ha bilden av att en altan faktiskt ska gå ganska snabbt att få på plats, men anledningen till att vår tar extra lång tid beror helt och hållet på att vi har betydligt större planer för detta trädäck än att enbart vara ett par skivor plank som man kan sitta på. Planerna som vi har för altanen är helt enkelt att göra om det till ett härligt uterum, där stora, härliga glasskivor omsluter rummet, givetvis möjliga att öppna som man vill. På grund av detta så har det tagit längre tid, och att vi dessutom har envisats med att göra mycket av arbetet själva så bidrar även det till att det tagit betydligt längre tid än väntat.

En altan är på många sätt en lyxprodukt som alla borde unna sig. Faktum är att det är väldigt bra att få detta gjort, för inte enbart kommer det att göra att din trädgårdsupplevelse blir betydligt bättre, det kommer också att göra att värdet på ditt hus ökar. Föreställ dig alla dessa härliga dagar som du kan spendera utanför ditt hus, där du inte behöver sitta direkt på gräset, utan känna träet under dina fötter i en härlig utemöbel. Det är svårt att spendera sina sommardagar bättre.

Altanbygget går dock framåt. Visserligen är processen utdragen och det går inte framåt så snabbt som vi vill, men vi kommer för eller senare att ta oss dit. Det är lätt att kunna bli ganska otålig när man bygger, man vill bara att det ska bli klart så man får fortsätta med att fixa till ett uterum, men vi är tyvärr inte riktigt där än. En sak är säker i vilket fall, det kommer att stå klart inom den närmaste tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *