Presenttips

Dec - 11 2014 | By

Jag är vanligtvis ganska värdelös på att komma på presenter, och speciellt när det gäller till min fru. Det är svårt att köpa något till en kvinna, för de är lite mer komplicerade varelser än vi män är. Jag kan till exempel inte köpa en parfym eller klänning eller något sådant för då ska det ju vara rätt doft och rätt stil. Det känns å andra sidan väldigt opersonligt och tråkigt att köpa en trisslott eller en chokladask. Till fruns födelsedag lyckades jag dock pricka helt rätt, och om jag får säga det själv så är jag riktigt nöjd med mitt val av present.

Jag köpte nämligen en kit med hudvårdsprodukter till henne. Det är en förbrukningsvara samtidigt som det går att göra lite lyxigare genom att till exempel då köpa ett kit som kommer i en lite finare förpackning. För att lyxa till det extra mycket så valde jag ekologiska produkter. Det visar på något sätt att man bryr sig lite extra om vad hon smörjer på sig samtidigt som man också är förståndig och bryr sig om miljön. Frun blev riktigt glad över presenten och jag tror faktiskt att hon också blev lite chockad över att jag hade kommit på en så bra present.

Det var på en sida som heter Fina mig som jag hittade presenten. De hade ganska mycket ekologiskt att välja bland men för mig föll valet på ett märke som heter Maria Åkerberg. Hudvårdskitet, eller spakitet som det egentligen hette, innehöll hudkräm, duschkräm, skrubb, olja och lite fler saker. Det var som sagt en väldigt uppskattad present och det är ett tips till alla er makar och pojkvänner där ute som också har svårt att hitta på bra saker att ge bort. Glöm klyschiga chokladkartonger och blombuketter och visa att ni har lagt lite tid och tanke bakom presenten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *