Tillbaka till påsklämmor

maj - 03 2016 | By

För något antal år sedan skrev jag ett inlägg om påsklämmor. Jag vet inte riktigt varför faktiskt, men jag var ganska ny i bloggsvängen då och hade väl inte så mycket att skriva om (och inte så många läsare heller kan jag tänka). Hur som helst så gjorde jag det i alla fall och jag nämnde företaget WeLoc som är de som har utvecklat påsklämmorna. Ja, faktiskt, enligt dem är alla andra påsklämmor en kopia på deras klämmor. Så varför skriver jag nu om det här? Tja, kanske för att jag inte har så mycket annat att skriva om (och frågan är om jag egentligen har fler läsare nu än då?). Dessutom gillar jag påsklämmor. De är högst användbara små saker.

I bloggens begynnelse
Men faktum är att jag satt och läste igenom hela min blogg från början, och det är därför jag skriver om det här. Tänk vad roligt det är egentligen, med en blogg som blir som ett tidsdokument av vad man har gjort och skrivit om och tänkt på. Samtidigt är det också lite skämmigt att gå igenom det man har skrivit. Vissa saker och åsikter har ju ändrats, och i början skrev man kanske lite tokiga inlägg. Det är som att titta på en film från förr, när man inser att man ser jättelöjlig ut och undrar hur i helskotta man kunde tycka att man var snygg då. Nu har jag ju inte haft den här bloggen i så värst många år, men mycket hinner ändå förändras på ganska kort tid. Som ens sätt att skriva till exempel.

Ja, det är både roligt och lite smått pinsamt som sagt. Jag undrar hur länge jag kommer att ha den här bloggen. Hur mycket som kommer att förändras under tiden jag skriver i den. Vad jag kommer lämna efter mig (och om någon faktiskt läser det?). Just idag skriver jag i alla fall om påsklämmor, igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *