Välkommen hit!

Nov - 02 2013 | By

Jag hälsar alla varmt välkomna till min nya blogg KG Outdoor! KG är förkortningen på mitt namn, Klas-Göran, och Outdoor står för mitt stora intresse för att vara ute i naturen. Jag älskar friluftsliv, och det är i naturen jag helst spenderar min lediga tid. Som ni förstår kommer den här bloggen att handla om friluftsliv, men jag kommer också att skriva om andra saker.

Jag gillar smarta uppfinningar och lösningar, och det gäller för allt i vardagen, så det kommer förmodligen att bli en del tips också. Jag gillar att vara kritisk och undersöka vad jag kan tjäna mest på, oavsett om det handlar om vilken verkstad som bäst servar min bil eller var jag köper ett riktigt bra underställ till det bästa priset.

När man är ute mycket gäller det att ha bra utrustning. Det finns som bekant inget dåligt väder – bara dåliga kläder, och ska man kunna njuta av naturen gäller det att alltid kunna hålla sig torr och lagom varm. Man behöver ett bra tält som inte väger för mycket och är lätt att sätta upp och packa ihop, en vass och bra kniv, ett stormkök man kan lita på, skor som inte ger skavsår…

Ja, jag kan räkna upp hur mycket som helst. Men även om utrustningen är en viktig del försöker jag ändå att vara så naturlig som möjligt. Jag använder sådant jag måste ha, men den moderna världen lämnar jag helst hemma. Mobilen är ett måste ifall man hamnar i nöd, och den är också min kamera, men förutom det vill jag bara vara ett med naturen när jag är ute.

Hoppas att ni gillar min blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *