Foliering ger nytt liv till din bil och ser till så att du får en stil som passar dig helt perfekt utan att du tvingas betala skjortan. Foliering bil färger finns det sannerligen inte få av, och de begränsas inte heller enbart till bilar. Du kan exempelvis dra nytta av foliering till köksskåp eller liknande möbler med en lämplig yta. Tack vare luftkanalerna som finns i limmet kan folieringen appliceras utan att oroa dig för luftbubblor.

Få en fulländad bil i din personliga stil

Det finns många foliering bil färger att välja mellan, så vad du än föredrar finns det ett alternativ som gör susen för dig. Alla regnbågens färger är tillgängliga tillsammans med guld, glittriga designs, camouflage samt mer därtill. Om du inte är helt säker på vad som känns rätt för din bil har du chansen att beställa gratisprover i foliering bil färger som väcker ditt intresse.

Som tidigare nämnt är appliceringen mycket enkel tack vare luftkanalerna som håller luftbubblor borta. Genom att hetta upp folien med en värmepistol kan den därefter sträckas ut och vikas så att den passar runt kurvor och dylikt.