Letar du efter det bästa stället att köpa ett nytt par Nike Air Jordan Retro 1 Mid? Då har du kommit till rätt ställe. Den här artikeln innehåller allt du behöver veta om hur du köper ett par nya Nikes. Om du vill lägga till ett par av dessa till din samling har du kommit till rätt ställe. Vi kommer att beskriva allt du behöver veta om att köpa ett par Jordans. Fortsätt läsa för att få veta mer. För dem som inte vet släpptes Nike Air Jordan 1 år 1985. Den designades av Tinker Hatfield, som fortfarande designar många av sneakersen fram till idag. Designen var revolutionerande och skapade en ny standard för basketskor. Air Jordan 1 är fortfarande populär idag och de är bland de mest eftertraktade sneakersen av samlare. I den här artikeln kommer vi att lyfta fram de viktigaste sakerna att tänka på när du köper ett nytt par Nikes, från färgsättning till storlek. Läs vidare för att lära dig mer om Nike Air Jordan 1 Mid.

 

Hur ser Nike Air Jordan 1 Mid ut?

Air Jordan 1 Mid släpptes ursprungligen 1985, i en svart/vit-röd färg. Detta är den mest populära versionen av skon och den som oftast ses på eBay. Den här sneakern är klädd i en kombination av läder och syntetiska material. Materialet på tån är ofta läder, och den här sneakern finns i en mängd olika vita, svarta och röda färgställningar. Sneakern har ofta gummilogotypen på hälen eller tungan. Skon finns i en mängd olika storlekar, så se till att kontrollera storlekstabellen för att se vad som passar dig bäst. Alternativt kan du också få den här sneakern i en anpassad färgvariant. Oftast kan du ha din varumärkeslogotyp på hälen på sneakersen, vilket är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag.

 

Nike Air Jordan 1 skor för och emot

Det här avsnittet är tillägnat för- och nackdelar med Air Jordan 1 sneakers.  Fördelar – Mycket populär – Sneakersen är extremt populär och har varit en legend i sneakervärlden i årtionden. Den är bland de mest populära sneakersen i världen och de är bland de mest eftertraktade sneakersen av samlare. – Mångsidig – Den här sneakern är mångsidig och kan bäras vid olika tillfällen. Den kan bäras vardagligt, till jobbet eller till gymmet. Den kan kombineras med olika outfits, till exempel en kostym. Den kan också bäras avslappnat med jeans eller shorts. – Ikonisk – Sneakersen är ikonisk och är bland de mest kända sneakersen i världen. Den har varit en del av popkulturen i årtionden och är en av de mest igenkännbara sneakersen i världen. – Stor tillgänglighet – Sneakersen finns i olika storlekar och färgställningar, så du kommer inte att ha svårt att hitta ett par som passar dig.